Menu
Promocje stałe:

Pizza Dnia

-10% ( tylko w lokalu ) !!!

Zamów 2 pizze collos -> Coca-cola 1l 1,90zł

DOWÓZ:

Bielsko-Biała (w ograniczonej strefie), Wilkowice, Jaworze, Meszna, Mikuszowice , Bystra, Łodygowice, Rybarzowice, Buczkowice, Międzyrzecze Górne, Mazańcowice

minimalna kwota zamówienia Menu pizza 28 zł

minimalna kwota zamówienia Menu Kuchnia Wilkowice 35 zł

MENU PRZYJĘĆ
W RESTAURACJI COLORATA

ZUPA
Rosół domowy z makaronem, marchewką i świeżą zieleniną.
Lub
Krem z pomidorów z wiejską śmietaną i liściem bazylii

DANIE GŁÓWNE- (podawane na paterach)
Zrazy wołowe szpikowane boczkiem, ogórkiem kiszonym i kiełbasą.
Schab nadziewany suszonymi śliwkami z pieca
Roladki z kurczęcia nadziewane fetą z liściem szpinaku

DODATKI
Ziemniaki pieczone z cebulką i ziołami
Kluski śląskie
Sos serowy sos myśliwski
Ziemniaki glazurowane w koperku.
Zestaw surówek marchewka, kapusta biała i czerwona,
Ćwikła z tartym chrzanem ,modra kapusta

DESER
Lody waniliowe z gorącymi wiśniami i bitą śmietaną.
lub
Szarlotka na gorąco z sosem waniliowym

ZIMNA PŁYTA
Wybór wędlin i kiełbas regionalnych
Tymbaliki z kurcząt i ozorki w galarecie, pasztet domowy
Półmisek mięs pieczonych i wędzonych marynowanych w wonnych ziołach
Śliwki kalifornijskie pieczone z boczkiem ,koreczki
Deska serów polskich pleśniowych i twardych z winogronami i konfiturą, koreczki,
Śledzie marynowane w przyprawach korzennych, grzyby i pikle marynowane
Sałatka tradycyjna, sałatka wiosenna
Kosz świeżego pieczywa, masło,

KOLACJA GORĄCA
Grillowany Flet z kurczaka z mozzarellą i pomidorem podawane z pure bazyliowym
surówką z selera
lub
Chrupiący szaszłyk drobiowo wieprzowy z pieczonym ziemniakiem z cebulka i ziołami
mieszanka sałat z sosem winegretem

ROZCHODNIACZEK
Barszcz czerwony z krokietem
lub
flaki wołowe ze świeżą pietruszką
BUFET SŁODKI
Patery owoców sezonowych i egzotycznych
Kawa,herbata,soki,woda (według zapotrzebowania)

Cena od osoby -130 zł
Wszystkie odpowiedzi i informacje otrzymacie państwo pod numerem telefonu
33 816 99 99 lub 510 231 299 lub mail biuro@colorata.pl

MENU PRZYJĘĆ
W RESTAURACJI COLORATA

ZUPA
Rosół domowy z makaronem, marchewką i świeżą zieleniną
.
DANIE GŁÓWNE- (podawane na paterach)
Kotlet schabowy w złocistej panierce.
Biała pieczeń ze schabu marynowana w kminku i bazylii, sos pieczeniowy
Roladka z kurczaka z warzywami i serem

DODATKI
Ziemniaki pieczone z cebulką i ziołami
Kluski śląskie
Ziemniaki glazurowane w koperku.
Zestaw surówek (marchewka, kapusta biała i czerwona,
sałatka wiosenna) ,modra kapusta

DESER
Lody waniliowe z gorącymi wiśniami i bitą śmietaną

ZIMNA PŁYTA
Wybór wędlin i kiełbas regionalnych
Półmisek mięs pieczonych i wędzonych marynowanych w wonnych ziołach
Deska serów polskich pleśniowych i twardych z winogronami i konfiturą, koreczki,
Śledzie marynowane w przyprawach korzennych , śliwki kalifornijskie pieczone z boczkiem
Sałatka tradycyjna, sałatka wiosenna, grzyby i pikle marynowane
Kosz świeżego pieczywa masło

KOLACJA GORĄCA
Chrupiący szaszłyk drobiowo wieprzowy z pieczonym ziemniakiem z cebulka i ziołami
mieszanka sałat z sosem winegretem
Lub
Bogracz z mięsem i leśnymi grzybami , duszonymi warzywami
z odrobiną porteru oraz kluseczkami pieczyw
Lub
Barszcz czerwony z krokietem.

BUFET SŁODKI
Patery owoców sezonowych i egzotycznych
Kawa,herbata,soki,woda(według zapotrzebowania)

Cena od osoby -105zł
Wszystkie odpowiedzi i informacje otrzymacie państwo pod numerem telefonu
33 816 99 99 lub 604 474 674 lub mail biuro@colorata.pl
Wilkowice ul .Żywiecka 96