Menu
Promocje stałe:

Pizza Dnia

-10% ( tylko w lokalu ) !!!

Zamów 2 pizze collos -> Coca-cola 1l 1,90zł

DOWÓZ:

Bielsko-Biała (w ograniczonej strefie), Wilkowice, Jaworze, Meszna, Mikuszowice , Bystra, Łodygowice, Rybarzowice, Buczkowice, Międzyrzecze Górne, Mazańcowice

minimalna kwota zamówienia Menu pizza 28 zł

minimalna kwota zamówienia Menu Kuchnia Wilkowice 35 zł

58

MENU WESELNE
W RESTAURACJI COLORATA

Przywitanie Pary Młodej chlebem i solą oraz poczęstunek lampką szampana

ZUPA
Rosół domowy z makaronem, marchewką i świeżą zieleniną

DANIE GŁÓWNE- (podawane na paterach)
Kotlet schabowy w złocistej panierce.
Biała pieczeń ze schabu marynowana w kminku i bazylii, sos pieczeniowy
Roladki z kurczęcia faszerowane warzywami z serem

DODATKI
Ziemniaki pieczone z cebulką i ziołami
Ziemniaki glazurowane w koperku.
Kluski śląskie
Zestaw surówek (marchewka, kapusta biała i czerwona, seler z rodzynkami
sałatka wiosenna)

LUB DLA WSZYSTKICH ( WYPORCJOWANE )
Grillowane polędwiczki w sosie borowikowym z ziemniakami pieczonymi z cebulką
mieszanka świeżych sałat i surówek

DESER
Tort ślubny-2 pierwsze kawałki krojone przez młodą parę
( patrz punkt 3 )

ZIMNA PŁYTA
Wybór wędlin i kiełbas regionalnych, boczek wędzony, salceson , kabanosy.
Półmisek mięs pieczonych i wędzonych marynowanych w wonnych ziołach
Deska serów polskich pleśniowych i twardych z winogronami i konfiturą, koreczki,
Śledzie marynowane w przyprawach korzennych , śliwki kalifornijskie pieczone z boczkiem
Tymbaliki z kurcząt i ozorki w galarecie, pasztet domowy
Sałatka tradycyjna, sałatka wiosenna,, grzyby i pikle marynowane
Kosz świeżego pieczywa masło

KOLACJA GORĄCA
Bogracz z mięsem i leśnymi grzybami , duszonymi warzywami
z odrobiną porteru oraz kluseczkami pieczywo
lub
Chrupiący szaszłyk drobiowo wieprzowy z pieczonym ziemniakiem z cebulka i ziołami
mieszanka sałat z sosem winegretem

lub
Pieczeń wieprzowa delikatnie zapieczona
z kluseczkami śląskimi i burakami z tartym chrzanem

DESER
Lody waniliowe z gorącymi wiśniami i bitą śmietaną.

ROZCHODNIACZEK
Barszcz czerwony z krokietem.

BUFET SŁODKI
Patery owoców sezonowych i egzotycznych
Kawa,herbata,soki,woda (bez ograniczeń)

Cena od osoby -150zł

Wszystkie odpowiedzi i informacje otrzymacie państwo pod numerem telefonu
33 816 99 99 lub 510231299 lub mail biuro@colorata.pl
Wilkowice ul Żywiecka 96

MENU WESELNE
W RESTAURACJI COLORATA

Przywitanie Pary Młodej chlebem i solą oraz poczęstunek lampką szampan

ZUPA
Rosół domowy z makaronem, marchewką i świeżą zieleniną.

Lub

Krem z selera z kroplą oliwy truflowej

DANIE GŁÓWNE- (podawane na paterach)
Schabu nadziewana grzybami w sosie myśliwskim
Fileciki z kurczaka w złocistej panierce

Zrazy wołowe szpikowane boczkiem, ogórkiem kiszonym i kiełbasą.

DODATKI
Ziemniaki pieczone z cebulką i ziołami
Ziemniaki glazurowane w koperku.
Kluski śląskie
Zestaw surówek (marchewka, kapusta biała i czerwona, seler z rodzynkami
Ćwikła z tartym chrzanem ,modra kapusta

LUB DLA WSZYSTKICH ( WYPORCJOWANE )
Grillowane polędwiczki w sosie borowikowym z ziemniakami pieczonymi z cebulką
mieszanka świeżych sałat i surówek

DESER
Tort ślubny-2 pierwsze kawałki krojone przez młodą parę

ZIMNA PŁYTA
Wybór wędlin i kiełbas regionalnych, boczek wędzony, salceson , kabanosy.
Półmisek mięs pieczonych i wędzonych marynowanych w wonnych ziołach
Deska serów polskich pleśniowych i twardych z winogronami i konfiturą, koreczki,
Śledzie marynowane w przyprawach korzennych , grzyby i pikle marynowane
Sałatka królewska (seler, ananas, jajko, szynka, kukurydza, por, sos majonezowy).
Sałatka tradycyjna, sałatka wiosenna,jajka faszerowane pikantnymi pastami.
Tymbaliki z kurcząt i ozorki w galarecie, pasztet domowy
Śliwki kalifornijskie pieczone z boczkiem ,koreczki
Biała mozzarella, z pomidorami o zapachu bazylii
Kosz świeżego pieczywa, masło,

KOLACJA GORĄCA
Grillowany Flet z kurczaka z mozzarellą i pomidorem podawane z puree bazyliowym
surówką z selera
lub
Chrupiący szaszłyk drobiowo wieprzowy z pieczonym ziemniakiem z cebulka i ziołami
mieszanka sałat z sosem winegretem
lub
Schab po cygańsku podawany z ziemniakami pieczonymi z cebulką i ziołami
modra kapusta

DESER
Lody waniliowe z gorącymi wiśniami i bitą śmietaną.
lub
Włoskie tiramisu

DANIE NOCNE
Płonąca szynka zapiekana w piecu
serwowana na kapuście zasmażanej z leśnymi grzybami
chleb ,musztarda ,chrzan

ROZCHODNIACZEK
Barszcz czerwony z krokietem

lub
flaki wołowe ze świeżą pietruszką

BUFET SŁODKI
Patery owoców sezonowych i egzotycznych
Kawa,herbata,soki,woda (bez ograniczeń)

Cena od osoby -180zł

Wszystkie odpowiedzi i informacje otrzymacie państwo pod numerem telefonu
33 816 99 99 lub 604 474 674 lub mail biuro@colorata.pl
Wilkowice ul Żywiecka 96

 

MENU WESELNE
W RESTAURACJI COLORATA

Przywitanie Pary Młodej chlebem i solą oraz poczęstunek lampką szampan

ZUPA
Rosół domowy z makaronem, marchewką i świeżą zieleniną.

Lub
Krem z pomidorów z wiejską śmietaną i liściem bazylii

Lub
Krem z selera z kroplą oliwy truflowej

DANIE GŁÓWNE- (podawane na paterach)
Zrazy wołowe szpikowane boczkiem, ogórkiem kiszonym i kiełbasą.
Fileciki z kurczaka w złocistej panierce
Schab nadziewany suszonymi śliwkami z pieca
Roladki z kurczęcia nadziewane fetą z liściem szpinaku

DODATKI
Ziemniaki pieczone z cebulką i ziołami
Kluski śląskie
Sos serowy , sos myśliwski
Zestaw surówek (marchewka, kapusta biała i czerwona, seler z rodzynkami
Ziemniaki glazurowane w koperku.
Ćwikła z tartym chrzanem

DESER
Tort ślubny-2 pierwsze kawałki krojone przez młodą parę

ZIMNA PŁYTA
Wybór wędlin i kiełbas regionalnych, boczek wędzony, salceson , kabanosy.
Półmisek mięs pieczonych i wędzonych marynowanych w wonnych ziołach
Deska serów polskich pleśniowych i twardych z winogronami i konfiturą, koreczki,
Sałatka królewska (seler, ananas, jajko, szynka, kukurydza, por, sos majonezowy).
Sałatka tradycyjna, sałatka wiosenna,jajka faszerowane pikantnymi pastami.
Tymbaliki z kurcząt i ozorki w galarecie, pasztet domowy
Śliwki kalifornijskie pieczone z boczkiem ,koreczki
Śledzie marynowane w przyprawach korzennych
Biała mozzarella, z pomidorami o zapachu bazylii
Grzyby i pikle marynowane
Kosz świeżego pieczywa, masło

KOLACJA GORĄCA
Grillowany Flet z kurczaka z mozzarellą i pomidorem podawane z pure bazyliowym
surówką z selera
lub
Chrupiący szaszłyk drobiowo wieprzowy z pieczonym ziemniakiem z cebulka i ziołami
mieszanka sałat z sosem winegretem
lub
Rolada wieprzowa nadziewana leśnymi grzybami
podawana z ziemniakami pieczonymi z cebulką i ziołami ,tartym burakiem z chrzanem

DESER
Lody waniliowe z gorącymi wiśniami i bitą śmietaną.
lub
Włoskie tiramisu

DANIE NOCNE
Płonąca szynka zapiekana w piecu
serwowana na kapuście zasmażanej z leśnymi grzybami
chleb ,musztarda ,chrzan

ROZCHODNIACZEK
Barszcz czerwony z krokietem
lub
flaki wołowe ze świeżą pietruszką

BUFET SŁODKI
Patery owoców sezonowych i egzotycznych
Kawa,herbata,soki,woda ,napoje gazowane (bez ograniczeń)
Wódka- wyborowa ,0,5l (według zapotrzebowania)

Cena od osoby -230zł

Wszystkie odpowiedzi i informacje otrzymacie państwo pod numerem telefonu
33 816 99 99 lub 604 474 674 lub mail biuro@colorata.pl
Wilkowice ul Żywiecka 96