Menu
Promocje stałe:

Pizza Dnia -10%

dostępna w lokalu.

Zamów 2 pizze collos  -> Coca-cola 1l – 1,90zł

DOWÓZ:

Bielsko-Biała (w ograniczonej strefie), Wilkowice, Jaworze, Meszna, Mikuszowice , Bystra, Łodygowice, Rybarzowice, Buczkowice, Międzyrzecze Górne, Mazańcowice

minimalna kwota zamówienia 28 zł

komunie

MENU KOMUNIJNE I

ZUPA

Rosół domowy z makaronem, marchewką i świeżą zieleniną.

Lub

Krem z pomidorów z  wiejską śmietaną i liściem bazylii

DANIE GŁÓWNE- (podawane na paterach)

Zrazy wołowe szpikowane boczkiem, ogórkiem kiszonym i kiełbasą.

Fileciki z kurczaka w złocistej panierce

Schab nadziewany suszonymi śliwkami z pieca

Roladki z kurczęcia nadziewane fetą z liściem szpinaku

DODATKI

Ziemniaki pieczone z cebulką i ziołami

Kluski śląskie

Ziemniaki glazurowane w koperku.

Zestaw surówek marchewka, kapusta biała i czerwona,

Ćwikła z tartym chrzanem ,modra kapusta

DESER

Lody waniliowe z gorącymi wiśniami i bitą śmietaną.

lub

Szarlotka na gorąco z sosem waniliowym

ZIMNA PŁYTA

Wybór wędlin i kiełbas regionalnych

Tymbaliki z kurcząt i ozorki w galarecie, pasztet domowy

Półmisek mięs pieczonych i wędzonych  marynowanych w wonnych ziołach

Śliwki kalifornijskie pieczone z boczkiem ,koreczki

Deska serów polskich pleśniowych i twardych z winogronami i konfiturą, koreczki,

Śledzie marynowane w przyprawach korzennych, grzyby i pikle marynowane

Sałatka tradycyjna, sałatka wiosenna

Kosz świeżego pieczywa, masło

KOLACJA GORĄCA

Grillowany Flet z kurczaka z mozzarellą i pomidorem podawane z pure bazyliowym

surówką z selera

lub

Chrupiący szaszłyk drobiowo wieprzowy z pieczonym ziemniakiem z cebulka i ziołami

mieszanka sałat z sosem winegretem

lub

Rolada wieprzowa nadziewana leśnymi grzybami

podawana z ziemniakami pieczonymi z cebulką i ziołami ,tartym burakiem z chrzanem

BUFET SŁODKI

Patery owoców sezonowych i egzotycznych

Kawa, herbata, soki, woda (według zapotrzebowania)

Cena od osoby -130 zł

Wszystkie odpowiedzi i informacje otrzymacie państwo pod numerem telefonu

33 816 99 99 lub 604 474 674 lub mail biuro@colorata.pl

Wilkowice ul. Żywiecka 96

 

MENU KOMUNIJNE II

ZUPA

Rosół domowy z makaronem, marchewką i świeżą zieleniną

.

DANIE GŁÓWNE- (podawane na paterach)

Kotlet schabowy w złocistej panierce.

Biała pieczeń ze schabu marynowana w kminku i bazylii, sos pieczeniowy

Soczysta pierś z kurczęcia z serem i pieczarkami

DODATKI

Ziemniaki pieczone z cebulką i ziołami

Kluski śląskie

Ziemniaki glazurowane w koperku.

Zestaw surówek (marchewka, kapusta biała i czerwona,

sałatka wiosenna) ,modra kapusta

LUB  DLA WSZYSTKICH ( WYPORCJOWANE )

Grillowane polędwiczki w sosie borowikowym z ziemniakami pieczonymi z cebulką

mieszanka świeżych sałat i surówek

DESER

Lody waniliowe z gorącymi wiśniami i bitą śmietaną

ZIMNA PŁYTA

Wybór wędlin i kiełbas regionalnych

Półmisek mięs pieczonych i wędzonych  marynowanych w wonnych ziołach

Deska serów polskich pleśniowych i twardych z winogronami i konfiturą, koreczki,

Śledzie marynowane w przyprawach korzennych , śliwki kalifornijskie pieczone z boczkiem

Sałatka tradycyjna, sałatka wiosenna, grzyby i pikle marynowane

Kosz świeżego pieczywa masło

ROZCHODNIACZEK

Barszcz czerwony z krokietem

BUFET SŁODKI

Patery owoców sezonowych i egzotycznych

Kawa, herbata, soki, woda(według zapotrzebowania)

Cena od osoby -105zł

Wszystkie odpowiedzi i informacje otrzymacie państwo pod numerem telefonu

33 816 99 99 lub 604 474 674 lub mail biuro@colorata.pl

Wilkowice  ul .Żywiecka 96