Menu
Promocje stałe:

Pizza Dnia -10%

dostępna w lokalu.

Zamów 2 pizze collos  -> Coca-cola 1l – 1,90zł

DOWÓZ:

Bielsko-Biała (w ograniczonej strefie), Wilkowice, Jaworze, Meszna, Mikuszowice , Bystra, Łodygowice, Rybarzowice, Buczkowice, Międzyrzecze Górne, Mazańcowice

minimalna kwota zamówienia 28 zł

wesela

MENU WESELNE

W RESTAURACJI COLORATA

Przywitanie Pary Młodej chlebem i solą oraz poczęstunek lampką szampana

ZUPA

Rosół domowy z makaronem, marchewką i świeżą zieleniną

DANIE GŁÓWNE- (podawane na paterach)

Kotlet schabowy w złocistej panierce.

Biała pieczeń ze schabu marynowana w kminku i bazylii, sos pieczeniowy

Roladki z kurczęcia faszerowane warzywami z serem

DODATKI

Ziemniaki pieczone z cebulką i ziołami

Ziemniaki glazurowane w koperku.

Kluski śląskie

Zestaw surówek (marchewka, kapusta biała i czerwona, seler z rodzynkami

sałatka wiosenna)

LUB DLA WSZYSTKICH ( WYPORCJOWANE )

Grillowane polędwiczki w sosie borowikowym z ziemniakami pieczonymi z cebulką

mieszanka świeżych sałat i surówek

DESER

Tort ślubny-2 pierwsze kawałki krojone przez młodą parę

( patrz punkt 3 )

ZIMNA PŁYTA

Wybór wędlin i kiełbas regionalnych, boczek wędzony, salceson , kabanosy.

Półmisek mięs pieczonych i wędzonych marynowanych w wonnych ziołach

Deska serów polskich pleśniowych i twardych z winogronami i konfiturą, koreczki,

Śledzie marynowane w przyprawach korzennych , śliwki kalifornijskie pieczone z boczkiem

Tymbaliki z kurcząt i ozorki w galarecie, pasztet domowy

Sałatka tradycyjna, sałatka wiosenna,, grzyby i pikle marynowane

Kosz świeżego pieczywa masło

KOLACJA GORĄCA

Bogracz z mięsem i leśnymi grzybami , duszonymi warzywami

z odrobiną porteru oraz kluseczkami pieczywo

lub

Chrupiący szaszłyk drobiowo wieprzowy z pieczonym ziemniakiem z cebulka i ziołami

mieszanka sałat z sosem winegretem

lub

Pieczeń wieprzowa delikatnie zapieczona

z kluseczkami śląskimi i burakami z tartym chrzanem

DESER

Lody waniliowe z gorącymi wiśniami i bitą śmietaną.

ROZCHODNIACZEK

Barszcz czerwony z krokietem.

BUFET SŁODKI

Patery owoców sezonowych i egzotycznych

Kawa,herbata,soki,woda (bez ograniczeń)

Cena od osoby -150zł

Wszystkie odpowiedzi i informacje otrzymacie państwo pod numerem telefonu

33 816 99 99  lub mail biuro@colorata.pl

Wilkowice ul Żywiecka 96

MENU WESELNE

W RESTAURACJI COLORATA

Przywitanie Pary Młodej chlebem i solą oraz poczęstunek lampką szampan

ZUPA

Rosół domowy z makaronem, marchewką i świeżą zieleniną.

Lub

Krem z selera z kroplą oliwy truflowej

DANIE GŁÓWNE- (podawane na paterach)

Schabu nadziewana grzybami w sosie myśliwskim

Fileciki z kurczaka w złocistej panierce

Zrazy wołowe szpikowane boczkiem, ogórkiem kiszonym i kiełbasą.

DODATKI

Ziemniaki pieczone z cebulką i ziołami

Ziemniaki glazurowane w koperku.

Kluski śląskie

Zestaw surówek (marchewka, kapusta biała i czerwona, seler z rodzynkami

Ćwikła z tartym chrzanem ,modra kapusta

LUB DLA WSZYSTKICH ( WYPORCJOWANE )

Grillowane polędwiczki w sosie borowikowym z ziemniakami pieczonymi z cebulką

mieszanka świeżych sałat i surówek

DESER

Tort ślubny-2 pierwsze kawałki krojone przez młodą parę

ZIMNA PŁYTA

Wybór wędlin i kiełbas regionalnych, boczek wędzony, salceson , kabanosy.

Półmisek mięs pieczonych i wędzonych marynowanych w wonnych ziołach

Deska serów polskich pleśniowych i twardych z winogronami i konfiturą, koreczki,

Śledzie marynowane w przyprawach korzennych , grzyby i pikle marynowane

Sałatka królewska (seler, ananas, jajko, szynka, kukurydza, por, sos majonezowy).

Sałatka tradycyjna, sałatka wiosenna,jajka faszerowane pikantnymi pastami.

Tymbaliki z kurcząt i ozorki w galarecie, pasztet domowy

Śliwki kalifornijskie pieczone z boczkiem ,koreczki

Biała mozzarella, z pomidorami o zapachu bazylii

Kosz świeżego pieczywa, masło,

KOLACJA GORĄCA

Grillowany Flet z kurczaka z mozzarellą i pomidorem podawane z puree bazyliowym

surówką z selera

lub

Chrupiący szaszłyk drobiowo wieprzowy z pieczonym ziemniakiem z cebulka i ziołami

mieszanka sałat z sosem winegretem

lub

Schab po cygańsku podawany z ziemniakami pieczonymi z cebulką i ziołami

modra kapusta

DESER

Lody waniliowe z gorącymi wiśniami i bitą śmietaną.

lub

Włoskie tiramisu

DANIE NOCNE

Płonąca szynka zapiekana w piecu

serwowana na kapuście zasmażanej z leśnymi grzybami

chleb ,musztarda ,chrzan

ROZCHODNIACZEK

Barszcz czerwony z krokietem

lub

flaki wołowe ze świeżą pietruszką

BUFET SŁODKI

Patery owoców sezonowych i egzotycznych

Kawa,herbata,soki,woda (bez ograniczeń)

Cena od osoby -180zł

Wszystkie odpowiedzi i informacje otrzymacie państwo pod numerem telefonu

33 816 99 99 lub 604 474 674 lub mail biuro@colorata.pl

Wilkowice ul Żywiecka 96

MENU WESELNE

W RESTAURACJI COLORATA

Przywitanie Pary Młodej chlebem i solą oraz poczęstunek lampką szampan

ZUPA

Rosół domowy z makaronem, marchewką i świeżą zieleniną.

Lub

Krem z pomidorów z wiejską śmietaną i liściem bazylii

Lub

Krem z selera z kroplą oliwy truflowej

DANIE GŁÓWNE- (podawane na paterach)

Zrazy wołowe szpikowane boczkiem, ogórkiem kiszonym i kiełbasą.

Fileciki z kurczaka w złocistej panierce

Schab nadziewany suszonymi śliwkami z pieca

Roladki z kurczęcia nadziewane fetą z liściem szpinaku

DODATKI

Ziemniaki pieczone z cebulką i ziołami

Kluski śląskie

Sos serowy , sos myśliwski

Zestaw surówek (marchewka, kapusta biała i czerwona, seler z rodzynkami

Ziemniaki glazurowane w koperku.

Ćwikła z tartym chrzanem

DESER

Tort ślubny-2 pierwsze kawałki krojone przez młodą parę

ZIMNA PŁYTA

Wybór wędlin i kiełbas regionalnych, boczek wędzony, salceson , kabanosy.

Półmisek mięs pieczonych i wędzonych marynowanych w wonnych ziołach

Deska serów polskich pleśniowych i twardych z winogronami i konfiturą, koreczki,

Sałatka królewska (seler, ananas, jajko, szynka, kukurydza, por, sos majonezowy).

Sałatka tradycyjna, sałatka wiosenna,jajka faszerowane pikantnymi pastami.

Tymbaliki z kurcząt i ozorki w galarecie, pasztet domowy

Śliwki kalifornijskie pieczone z boczkiem ,koreczki

Śledzie marynowane w przyprawach korzennych

Biała mozzarella, z pomidorami o zapachu bazylii

Grzyby i pikle marynowane

Kosz świeżego pieczywa, masło

KOLACJA GORĄCA

Grillowany Flet z kurczaka z mozzarellą i pomidorem podawane z pure bazyliowym

surówką z selera

lub

Chrupiący szaszłyk drobiowo wieprzowy z pieczonym ziemniakiem z cebulka i ziołami

mieszanka sałat z sosem winegretem

lub

Rolada wieprzowa nadziewana leśnymi grzybami

podawana z ziemniakami pieczonymi z cebulką i ziołami ,tartym burakiem z chrzanem

DESER

Lody waniliowe z gorącymi wiśniami i bitą śmietaną.

lub

Włoskie tiramisu

DANIE NOCNE

Płonąca szynka zapiekana w piecu

serwowana na kapuście zasmażanej z leśnymi grzybami

chleb ,musztarda ,chrzan

ROZCHODNIACZEK

Barszcz czerwony z krokietem

lub

flaki wołowe ze świeżą pietruszką

BUFET SŁODKI

Patery owoców sezonowych i egzotycznych

Kawa,herbata,soki,woda ,napoje gazowane (bez ograniczeń)

Wódka- wyborowa ,0,5l (według zapotrzebowania)

Cena od osoby -230zł

Wszystkie odpowiedzi i informacje otrzymacie państwo pod numerem telefonu

33 816 99 99 lub 604 474 674 lub mail biuro@colorata.pl

Wilkowice ul Żywiecka 96